Qui som

Qui som?

L’associació La Mordida Literària va néixer a partir de les tertúlies literàries que es duien a terme, a principis de segle, al Bar de l’Ateneu de Sant Feliu de Llobregat. Com d’altres moviments populars La Mordida va neixer a causa de l’irrefrenable desig humà de compartir i divulgar una passió. 
La nostra passió és la literatura, i en aquest marc realitzem una sèrie d’accions que abasten: recitals de poesia, sota el nom de Poesia o Muerte; organització i participació en concursos literaris: concurs de relats breus El Laurel i concurs de novel·la Primum Fictum; organització de la Setmana de la Poesia de Sant Feliu de Llobregat i divulgació i tertúlia literària, dins de la qual cal destacar la Revista PLACER, amb monografies d’autors específics, com Tolstoi, Borges, Kerouac o Virginia Wolf. 
A més a més, alguns dels membres de l’associació La Mordida Literària han posat en marxa la Llibreria Barra/Llibre, a la plaça Osca, al barri de Sants de Barcelona. Allà trobareu una acurada selecció de llibres i es fan activitats de tots tipus: presentacions, recitals, vermuts literaris, club de lectura, i molt més.