Concursos

Relats breus

Concurs El Laurel

Una de les activitat més destacades de l’associació La Mordida Literària és l’organització del Concurs de relats breus El Laurel. Aquest concurs va nèixer de forma anecdòtica quan alguns dels membres de l’associació (aleshores una tertúlia literària que es reunia al Bar de l’Ateneu de Sant Feliu de Llobregat) van decidir que calia convocar un concurs de relats a la ciutat. La sorpresa fou que ja a la primera edició es van rebre més d’un centenar de relats. Des d’aleshores el concurs ha anat creixent i consolidant. A l’any 2020 vam celebrar el 15è aniversari del concurs.

 

Més informació

Novel·les inèdites

Concurs Primum Fictum

Primum Fictum és un concurs literari co-organitzat per Librooks i La Mordida. Va néixer amb la vocació de convertir-se en un premi de referència pels escriptors novells, i també és un mitjà per a descobrir el talent d’autors encara desconeguts. Primum Fictum és un concurs autèntic, sense interessos ocults, dirigit a autors que no hagin publicat cap novel·la, l’únic barem és la qualitat i l’interès dels treballs presentats. La Mordida forma part del jurat i assessora a Librooks a l’hora de publicar l’obra dels guanyadors i finalistes.

 

Més informació

  • Concursos

    Cada poema es único. En cada obra late, con mayor o menor grado, toda la poesía. Cada lector busca algo en el poema. Y no es insólito que lo encuentre: Ya lo llevaba dentro.

    Octavio Paz escriptor i poeta mexicà