Concurs Primum Fictum


Una col·lecció
Un concurs
Un objectiu

Novel·les inèdites

Premi Primum Fictum

L’associació literària La Mordida col·labora en la colecció Primum Fictum de l’editorial Librooks. Aquest segell ha nascut amb l’objectiu de buscar, descobrir i publicar primeres obres de qualitat, una aposta pels valors literaris del futur.
 
Primum Fictum és la nova col·lecció de Librooks en la qual es publicaran les millors novel·les d’autors inèdits. Una aposta per la novel·la de debò, la que sorprèn i atrapa a al lector des de la primera pàgina.  
 
Primum Fictum ha nascut amb la vocació de convertir-se en el premi de referència dels escriptors novells. Un concurs autèntic dirigit a autors que no hagin publicat cap novel·la, en el qual l’únic barem és la qualitat i l’interès dels treballs presentats. Per això a Primum Fictum es publicaran novel·les de tots els gèneres i dirigides a tots els públics.
 
La Mordida literària participa activament, llegint i seleccionant les millors obres rebudes i assessorant a Librooks fins a la publicació dels guanyadors i finalistes.

Novel·la guanyadora del IV Premi Primum Fictum

Una semana con la muerte, de Darío Polonara

Ja coneixes la novel·la guanyadora del IV Premi Primum Fictum  de Novel·la 2017? Es tracta de la novel·la: Una semana con la muerte de Darío Polonara. 

Des de finals de març que ja la pots trobar a les llibreries.

No la deixis passar!

 

Més informació

Anteriors edicions

Premi Primum Fictum 2016

Muñeca maldita

Muñeca maldita és un tribut al gènere policial i, al mateix temps, utilitza de forma magistral totes les eines de la novel·la negra. Però sobretot és una gran història d’amor on la pèrdua és el factor determinant i la recerca del culpable una excusa per continuar. 

 

Més informació

Premi Primum Fictum 2015

El Gran Joan

Des de la seva magnífica torre del segle XIX, el Joan Font contempla amb escepticisme l’arribada d’una generació crescuda en democràcia i decidida a urbanitzar les províncies catalanes a cop de subvenció.

El gran Joan és el retrat d’un personatge irreverent, masclista i impetuós, fascinant a la vegada que despreciable, obsessionat a escriure «la novel·la definitiva de la Guerra Civil».

 

Més informació

Premi Primum Fictum 2014

Mi maravilloso mundo de porquería

Mariela és una noia poruga que mai ha sortit del seu Equador natal. Fins que viatja a Nova York a visitar a la seva germana gran. El que a priori sembla una visita banal i innocent donarà un gir inesperat arran de la trobada amb un misteriós home.

 

Més informació

Finalista Primum Fictum 2014

Samarra

El detectiu Moransky està acostumat als marits infidels i als fraus a companyies d’assegurances, però mai s’havia enfrontat a un encàrrec com aquest. La seva missió és evitar la mort del senyor F, que viatja pel món buscant el suïcidi perfecte.

 

Més informació